Audrey

 

Lieve lezer, wat fijn dat je mijn website hebt gevonden. Ik hoop dat je de informatie hebt gevonden die je zocht. Mocht je verder nog vragen hebben, of je wilt een behandeling inplannen, neem dan gerust contact met mij op!

Mijn naam is Audrey en al jaren spiritueel ‘wakker’. Na het overlijden van een heel dierbaar persoon, heb ik besloten om mijn energie in te zetten voor het collectief als geheel. Ik heb mijn eerste graad in reiki gehaald en ik ben gestart met het reiki geven aan mezelf en anderen.  Jaren later heb ik de tweede en derde graad in reiki ook gehaald en ik mag mezelf dan ook reiki master noemen. Ik richt me vooral op behandelingen waarbij ik met de ontvanger in dezelfde ruimte ben, alhoewel ik ook reiki op afstand kan geven. 

Ik word door familie en vrienden omschreven als een nuchter persoon, met haar wortels diep in Moeder Aarde en met een sterke connectie met de alles vertegenwoordigende energie om ons heen.

Mijn praktijkruimte is een serene, frisse ruimte dat uitnodigt om ontspannen de universele energie te ontvangen. Ik kan zo blij worden als ik hoor dat reiki iemand zijn leven zo positief kan beïnvloeden! Ik geloof dat het niet voor niets is dat jij nu mijn website hebt gevonden, dus wat houdt je tegen om een afspraak in te plannen? Een vrolijke lach, een luisterend oor en een warm hart hoort ook bij de service!

REIKI MAAKT DEEL UIT VAN
ONS CREATIEVE GEBOORTERECHT

 

Dankbetuiging

Ik bedank iedereen die op mijn pad is gekomen en die deze reis naar mijn passie mogelijk hebben gemaakt. Maar met name mijn reiki master Thomas Woolthuis (www.sammasaya.com). Bij Thomas ben ik geïnitieerd in de eerste, tweede en derde graad van reiki. Ik had geen beter begin van mijn reis kunnen voorstellen dan in het licht van mijn reiki master.

In het bijzonder bedank ik mijn lieve getalenteerde vriendin Tanja (@tanjarouge op Instagram) die belangeloos de foto’s voor op mijn website heeft gemaakt.

Tevens een dankwoord aan Math van Math-Made.nl. Zij heeft de vormgeving van mijn logo, visitekaartje, folder en website gemaakt. Math heeft aan een half woord voldoende om de magie te creëren waar zij zo goed in is. De energie die loskwam en zich vormde tussen ons drieën, zorgde voor een fantastisch dynamiek met als uitkomst mijn prachtige huisstijl en website.